flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ відповідачів у справі № 913/202/24: Фермерське господарство «Ліга Агро» та Татарнєва Олександра Володимировича

06 червня 2024, 11:32

Господарський суд Луганської області у складі судді Ірини ГОЛЕНКО повідомляє відповідачів у справі № 913/202/24:

за позовом Публічного акціонерного товариства Акціонерного банку «Укргазбанк», м. Київ

до першого відповідача – Фермерського господарства «Ліга Агро», с. Покровське Сватівського району Луганської області

та другого відповідача – Татарнєва Олександра Володимировича, с. Новознам’янка Сватівського району Луганської області

про стягнення 1658167 грн 15 коп.

 

про те, що Господарський суд Луганської області ухвалою від 04.06.2024 вирішив:

 

«1. Відкласти підготовче засідання на 25.06.2024 об 11 год. 20 хв.

  1. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Луганської області за адресою: м. Харків, проспект Науки, 5, 2-й поверх, зал судових засідань № 205.
  2. Позивачу виконати ухвалу суду від 14.05.2024 та встановити строк для подання додаткових письмових пояснень щодо строку дії договору; процентної ставки, яка застосовувалася у розрахунку заборгованості по комісії, і щодо сум, на які нараховувалася комісія, оскільки зазначена інформація відсутня у розрахунку заборгованості з комісії – протягом 10 (десяти) днів з дня отримання цієї ухвали.
  3. Звернути увагу учасників справи, що до їх заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву; відповідь на відзив; заперечення) додаються докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються їх пояснення, заперечення, аргументи та міркування, якщо такі докази не надані іншими учасниками справи, а також додаються документи, що підтверджують надіслання (надання) вказаних заяв і доданих до них доказів іншим учасникам справи, також до заяв по суті справи, які підписані представником учасника справи, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження його представника.

 

Суд звертає увагу першого відповідача (ФГ «Ліга Агро») на його обов’язок, а другого відповідача (Татарнєва О.В.) на його право відповідно до ч. 6 ст. 6 ГПК України зареєструвати свій електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, за допомогою якого можливо ознайомлюватися з матеріалами справи.

Крім того, відповідно до ч. 10 ст. 165 ГПК України суд має право вирішити справу за наявними матеріалами також у разі, якщо відзив подано особою, яка відповідно до частини шостої статті 6 цього Кодексу зобов’язана зареєструвати електронний кабінет, але не зареєструвала його і не навела поважних причин невиконання такого обов’язку.

 

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/ .

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею - 06.06.2024 та оскарженню не підлягає.»

             

Суддя                                                                                         Ірина ГОЛЕНКО