flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома відповідача-2 фізичнї особи Хаєцької Інесси Олександрівни (92623, Україна, Луганська область, Сватівський район, село Стельмахівка, вулиця Молодіжна, буд. 6), справа № 913/186/24

05 червня 2024, 12:19

Господарський суд Луганської області повідомляє, що протокольною ухвалою від 04.06.2024 судом закрито підготовче провадження та призначено до судового розгляду по суті на 17.06.2024 о 13 год 00 хв справу №913/186/24 за позовом за позовом Акціонерного товариства Комерційний банк «Приват Банк», м. Київ, до першого відповідача Селянського фермерського господарства «ЗОРЯ-2», село Стельмахівка, Сватівського району Луганської області, другого відповідача фізичної особи Хаєцької Іннеси Олександрівни, село Стельмахівка, Сватівського району Луганської області, про стягнення 1285956,46 грн.

Розгляд справи відбудеться у приміщенні Господарського суду Луганської області за адресою: м. Харків, проспект Науки, буд. 5, зал судових засідань №205.

Явку представників сторін визнано необов’язковою.

Суд повідомляє відповідачів у справі про їх обов’язок невідкладно зареєструвати свою офіційну електронну адресу в підсистемі ЄСІТС «Електронний суд» (https://id.court.gov.ua) з метою оперативного направлення та отримання процесуальних документів під час розгляду цієї справи.

У разі наявності інформації щодо актуальних засобів зв’язку сторін, крім тих, які вказані у позовній заяві, надати відомості суду.

Суд повідомляє учасників справи про можливість надсилання документів, що стосуються розгляду справи, без особистого прибуття до приміщення суду:

- через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд» https://id.court.gov.ua;

- у разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді – засобами поштового зв’язку  на офіційну адресу суду (61022, м. Харків, проспект Науки, буд. 5).

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: (https://court.gov.ua/fair/sud5014)

 

Суддя                                                                                   Олена ФОНОВА