flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома відповідача – фізичної особи Яковлєвої Олени Іванівни (93533, Луганська область, Новоайдарський район, село Безгинове, вулиця Коваленко, будинок 70А, 22.01.1971 року народження), справа № 913/256/24

04 червня 2024, 10:49

Господарський суд Луганської області повідомляє, що ухвалою від 03.06.2024  прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі № 913/256/24 за позовом Акціонерного товариства Комерційний банк «Приват Банк», м. Київ, до відповідача фізичної особи Яковлєвої Олени Іванівні, село Безгинове  Новоайдарського району Луганської області, про стягнення 117722,68 грн.

Справу ухвалено розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи.

Відповідачу із урахуванням вимог  ст. 165 ГПК України  встановлено строк для подання відзиву – протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, копію відзиву та додані до нього докази надіслати позивачу одночасно з надісланням відзиву до суду, докази на підтвердження такого направлення надати суду.

Встановлено сторонам строк для подання відповіді на відзив (позивачем) та заперечень (відповідачем) (якщо такі будуть подані) не пізніше трьох днів з моменту отримання відзиву або заперечень на відзив (якщо такі будуть подані).

Суд повідомляє учасників справи про можливість надсилання документів, що стосуються розгляду справи, без особистого прибуття до приміщення суду:

- через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд» https://id.court.gov.ua;

- у разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді – засобами поштового зв’язку  на офіційну адресу суду (61022, м. Харків, проспект Науки, буд. 5).

 

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: (https://court.gov.ua/fair/sud5014).

 

Суддя                                                                                   Олена ФОНОВА