flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача - Акціонерного товариства «Лисичанськнафтопродукт», м. Лисичанськ Луганської області, у справі №913/223/24

15 квітня 2024, 11:39

Повідомлення

про відкриття провадження у справі №913/223/24

 

за позовом Товариство з обмеженою відповідальністю  «Торговий дім «Газтрім», м. Київ,

до відповідача – Акціонерне товариство «Лисичанськнафтопродукт», м. Лисичанськ Луганської області,

про стягнення 371 190 грн. 00 коп.

 

Ухвалою Господарського суду Луганської області від 11.04.2024 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі. Справу вирішено розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання, без виклику сторін.

Запропоновано відповідачу: - у п’ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали надати відзив на позовну заяву з доказами направлення іншій стороні; - у разі отримання відповіді на відзив, у п’ятиденний строк з дня її вручення, подати суду обґрунтовані заперечення з доказами направлення іншій стороні; - подати контррозрахунок заборгованості в разі незгоди з її розміром, визначеним позивачем, з доказами направлення іншим учасникам справи.

Запропоновано позивачу: - у разі отримання відзиву на позовну заяву, у п’ятиденний строк з дня його отримання подати суду обґрунтовану відповідь на відзив, з доказами направлення іншій стороні.

Запропоновано відповідачу негайно зареєструватися в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі.

Позивачу направити позовну заяву з додатками відповідачу на адреси його електронної пошти, наявні в позовних матеріалах: LNP@LISNP.COM.UA; NIKuznetsova@lisnp.com.ua.

 

Справу розглядає суддя – Іванов А.В.

 

Електронний варіант ухвали в Єдиному державному реєстрі судових рішень за вебадресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/118293065.