flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідачів - Приватного підприємства «Анте», с. Верхня Покровка Старобільського району Луганської області, та Саакяна Армена Айказовича, м. Старобільськ Луганської області, у справі №913/184/24

15 квітня 2024, 11:38

Повідомлення

про відкриття провадження у справі №913/184/24

 

за позовом Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк», м. Київ,

до відповідача-1 – Приватного підприємства «Анте», с. Верхня Покровка Старобільського району Луганської області,

відповідача-2 – Саакяна Армена Айказовича, м. Старобільськ Луганської області,

про стягнення 1 180 361 грн. 39 коп.

 

Ухвалою Господарського суду Луганської області від 11.04.2024 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі. Справу вирішено розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання, без виклику сторін.

Запропоновано відповідачам: - у п’ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали надати відзив на позовну заяву з доказами направлення іншій стороні; - у разі отримання відповіді на відзив, у п’ятиденний строк з дня її вручення, подати суду обґрунтовані заперечення з доказами направлення іншій стороні; - подати контррозрахунок заборгованості в разі незгоди з її розміром, визначеним позивачем, з доказами направлення іншим учасникам справи.

Запропоновано позивачу: - у разі отримання відзиву на позовну заяву, у п’ятиденний строк з дня його отримання подати суду обґрунтовану відповідь на відзив, з доказами направлення іншій стороні.

Запропоновано відповідачам негайно зареєструватися в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі.

 

Справу розглядає суддя – Іванов А.В.

 

Електронний варіант ухвали в Єдиному державному реєстрі судових рішень за вебадресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/118293067.