flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома боржника фізичної особи-підприємця Максютенко Марини Федорівни (вул. Українська, буд. 73, кв. 31, с-ще Новопсков, Старобільський р-н, Луганська область, 92303), справа № 913/217/24

12 квітня 2024, 13:33

Господарський суд Луганської області, що знаходиться за адресою: м. Харків, проспект Науки, буд. 5, у складі судді Масловського С.В. повідомляє учасників справи № 913/217/24 за заявою Акціонерного товариства комерційний банк «Приватбанк» до боржника Фізичної особи-підприємця Максютенко Марини Федорівни про стягнення заборгованості, а саме:

 

– боржника – фізичну особу-підприємця Максютенко Марину Федорівну (вул. Українська, буд. 73, кв. 31, с-ще Новопсков, Старобільський р-н, Луганська область, 92303)

 

про те, що Господарським судом Луганської області 08.04.2024 видано судовий наказ про стягнення з боржника – з фізичної особи-підприємця Максютенко Марини Федорівни на користь Акціонерного товариства комерційний банк «Приватбанк» заборгованості.

 

Згідно з ч.ч. 1, 2 ст. 157 Господарського процесуального кодексу України боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування до суду, який його видав. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб. Заява про скасування судового наказу подається в суд у письмовій формі з долученням до неї документу, що підтверджує сплату судового збору; документу, що підтверджує повноваження представника боржника, якщо заява подається таким представником.

 

Електронний варіант судового наказу розміщено в мережі інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/118219014

 

Суддя                                                                                          Сергій МАСЛОВСЬКИЙ