flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача-1 Фермерського господарства «Ліга-Агро», с. Покровське Сватівського району Луганської області, відповідача-2 Татарнєва Олександра Володимировича, с. Новознам’янка Сватівського району Луганської області, у справі №913/203/24

08 квітня 2024, 13:34

Повідомлення

про відкриття провадження у справі №913/203/24

 

за позовом Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк «Укргазбанк», м. Київ,

до відповідача-1 Фермерського господарства «Ліга-Агро», с. Покровське Сватівського району Луганської області,

відповідача-2 Татарнєва Олександра Володимировича, с. Новознам’янка Сватівського району Луганської області,

про стягнення 4 475 148 грн. 51 коп.

 

Ухвалою Господарського суду Луганської області від 03.04.2024 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі. Справу вирішено розглядати за правилами загального позовного провадження. Підготовче засідання призначено на 24.04.2024 о 15 год. 15 хв.

Судове засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Луганської області за адресою: м. Харків, проспект Науки, буд. 5, зал судових засідань №204.

Встановлено відповідачам строк для подання відзиву на позовну заяву протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення даної ухвали. Відзив подати з доказами його направлення з усіма додатками іншим учасникам справи.

Встановлено позивачу строк для подання відповіді на відзив протягом п`яти днів з дня отримання відзиву. Відповідь на відзив подати з доказами направлення з усіма додатками іншим учасникам справи.

Встановлено відповідачам строк для подання заперечення протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив. Заперечення подати з доказами направлення з усіма додатками іншим учасникам справи.

Запропоновано відповідачам зареєструватися в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі.

Явку представників сторін визнано необов`язковою.

 

Справу розглядає суддя – Іванов А.В.

 

Електронний варіант ухвали в Єдиному державному реєстрі судових рішень за вебадресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/118103158.