flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома відповідача – Сватівської міжрайонної державноїлабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (вул. Челюскінців, 2, м. Сватове Луганської області, 92603) справа № 913/8/24

21 березня 2024, 10:42

Господарський суд Луганської області повідомляє, що ухвалою від 20.03.2024 прийнято до провадженні справу № 913/8/24 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг»,     м. Київ, до відповідача Сватівської міжрайонної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, м. Сватове Луганської області, про стягнення 49377,98 грн.

Справу ухвалено розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи.

У разі наявності інформації щодо актуальних засобів зв’язку сторін, крім тих, які вказані у позовній заяві, надати відомості суду.

Суд повідомляє учасників справи про можливість надсилання документів, що стосуються розгляду справи, без особистого прибуття до приміщення суду:

- через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд» https://id.court.gov.ua;

- у разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді – засобами поштового зв’язку  на офіційну адресу суду (61022, м. Харків, проспект Науки, буд. 5).

 

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: (https://court.gov.ua/fair/sud5014).

 

Суддя                                                                                   Олена ФОНОВА