flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача - Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області, с. Чмирівка Старобільського району Луганської області, у справі №913/89/24

12 березня 2024, 14:39

Повідомлення

про відкриття провадження у справі №913/89/24

 

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України», м. Київ,

до Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області, с. Чмирівка Старобільського району Луганської області,

про стягнення 38 092 грн. 13 коп.

 

Ухвалою Господарського суду Луганської області від 11.03.2024 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі. Справу вирішено розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання, без виклику сторін.

Запропоновано відповідачу: - у п’ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали надати відзив на позовну заяву з доказами направлення іншій стороні; - у разі отримання відповіді на відзив, у п’ятиденний строк з дня її вручення, подати суду обґрунтовані заперечення з доказами направлення іншій стороні; - подати контррозрахунок заборгованості в разі незгоди з її розміром, визначеним позивачем, з доказами направлення іншим учасникам справи.

Запропоновано позивачу: - у разі отримання відзиву на позовну заяву, у п’ятиденний строк з дня його отримання подати суду обґрунтовану відповідь на відзив, з доказами направлення іншій стороні.

Відповідачу зареєструвати електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі.

Позивачу направити позовну заяву з додатками на адресу електронної пошти відповідача: chpmsd@ukr.net. Докази направлення надати суду.

 

Справу розглядає суддя – Іванов А.В.

 

Електронний варіант ухвали в Єдиному державному реєстрі судових рішень за вебадресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/117553944.