flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача – Комунального спеціалізованого теплозабезпечуючого підприємства «Рубіжнетеплокомуненерго» Рубіжанської міської ради (93000, м.Рубіжне Луганської області, вул. Іванова, б.157), справа №913/407/23

05 березня 2024, 16:18

Господарський суд Луганської області у складі судді Шеліхіної Р.М. повідомляє учасника справи №913/407/23:

За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг», м.Київ

до відповідача – Комунального спеціалізованого теплозабезпечуючого підприємства «Рубіжнетеплокомуненерго» Рубіжанської міської ради, м.Рубіжне Луганської області

про стягнення 28 858 588, 90 грн,

про те, що рішенням господарського суду Луганської області від 22.02.2024  у даній справі позов задоволено повністю (повний текст складено і підписано 04.03.2024).

Відповідно до ст.241 ГПК України рішення господарського суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

            Згідно з ч.1 ст.256 ГПК України апеляційна скарга на рішення суду подається протягом двадцяти днів, а на ухвалу суду - протягом десяти днів з дня його (її) проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

 

З повним текстом рішення можна ознайомитись за наступним посиланням: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

 

 

Суддя                                                                          Ріта ШЕЛІХІНА