flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги боржника у справі №913/431/23 Приватного акціонерного товариства «Старобільський молокозавод» (шосе Будівельників, буд. 23-Б, м. Сєвєродонецьк Луганської області, 93412, ідентифікаційний код 00444837)

14 грудня 2023, 09:58

Господарський суд Луганської області повідомляє про постановлення ухвали від 11.12.2023 у справі  №913/431/23

 

за заявою ініціюючого кредитора – Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та гарантія» (вул. Авіаконструктора Ігоря Сікорського, буд. 8, м. Київ, 04112)

до Приватного акціонерного товариства «Старобільський молокозавод» (шосе Будівельників, буд. 23-Б, м. Сєвєродонецьк Луганської області, 93412)

про порушення провадження у справі про банкрутство, якою:

 

– прийнято заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та гарантія» від 24.11.2023 №30268 про порушення провадження у справі про банкрутство Приватного акціонерного товариства «Старобільський молокозавод»», до розгляду;

– призначено дату проведення підготовчого засідання суду на 16.01.2024 об 11 год. 30 хв.

– засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: м. Харків, проспект Науки, 5, у залі судових засідань №109;

вирішено розмістити інформацію про прийняття даної ухвали на сторінці  суду офіційного вебпорталу «Судова влада України» в мережі Інтернет (http://lg.arbitr.gov.ua);

зобов’язано ініціюючого кредитора – ТОВ «ФК «Довіра та гарантія»: невідкладно направити на адресу електронної пошти ПрАТ «Старобільський молокозавод»: info@smz.pat.ua, копію заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство з доданими до неї документами. Докази направлення надати до суду; у строк до 08.01.2024  надати суду письмові пояснення на відзив боржника; оригінали документів доданих до його заяви у копіях – для огляду у засіданні суду; відомості про погашення боргу боржником (за наявності).

зобов’язано боржника – ПрАТ «Старобільський молокозавод», у строк до 29.12.2023  надати суду: відзив на заяву кредитора про відкриття провадження у справі про банкрутство, у т.ч. з урахуванням п.16 розділу «Прикінцеві та перехідні положення» КУзПБ, із доказами відправлення заявнику копії відзиву; установчі документи боржника; бухгалтерський баланс боржника на останню звітну дату; перелік майна боржника із зазначенням його балансової вартості та місцезнаходження, а також загальної балансової вартості майна; перелік майна, що перебуває у заставі або є обтяженим у інший спосіб, його місцезнаходження, вартість, а також інформація про кредиторів, на користь яких вчинено обтяження майна боржника, - ім’я або найменування, місцезнаходження або місце проживання, ідентифікаційний код юридичної особи або реєстраційний номер облікової картки платника податків, або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті), сума грошових вимог, підстави виникнення зобов’язань, а також строк їх виконання згідно із законом або договором; перелік осіб, які мають невиконані зобов’язання перед боржником, із зазначенням вартості таких зобов’язань, строку виконання та підстав виникнення; відомості про всі рахунки у депозитарних установах боржника, відкриті в банках та інших фінансово-кредитних установах, їх реквізити; відомості про проведення боржником діяльності, пов’язаної із державною таємницею; відомості про стан виконавчого провадження з примусового виконання рішень судів та вимог про сплату боргу – відповідні довідки органів державної виконавчої служби.

зобов’язано Головне управління ДПС у Луганській області надати суду у строк до 08.01.2024 відомості щодо банківських установ, обслуговуючих боржника – Приватне акціонерне товариство «Старобільський молокозавод»», шосе Будівельників, буд. 23-Б, м. Сєвєродонецьк Луганської області, 93412, ідентифікаційний код 00444837, та його рахунків у них, а також інформацію щодо дати останнього подання ним звітності до органів державної податкової служби, та про розмір заборгованості боржника зі сплати податків і зборів (обов’язкових платежів), станом на теперішній час.

 

Справу розглядає суддя Смола С.В.

Посилання на веб-адресу ухвали в Єдиному державному реєстрі судових рішень: https://reyestr.court.gov.ua/Review/115541784