flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Соловей Карини Сергіївни (92905, Луганська обл., м. Кремінна, РНОКПП: 3251406883), справа № 913/282/23

20 вересня 2023, 12:49

Господарський суд Луганської області повідомляє про те, що виконувач обов’язків керівника Сєвєродонецької окружної прокуратури звернувся до суду з позовною заявою в інтересах держави в особі органу, уповноваженого здійснювати функції держави у відповідних правовідносинах – Північно-східного офісу Державної аудиторської служби України до Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації Луганської області та Соловей Карини Сергіївни з вимогами:

- Визнати недійсним рішення тендерного комітету Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації Луганської області, оформлене протоколом його засідання від 12.05.2017, про визначення Фізичної особи-підприємця Соловей Карини Сергіївни переможцем тендеру на закупівлю згідно державного класифікатора продукції та послуг товар ДК 021:2015:15110000-2 – М'ясо” (яловичина, печінка яловича, печінка куряча, сало, м'ясо куряче).

- Визнати недійсним договір про закупівлю № 72 від 25.05.2017 укладений між Відділом освіти Кремінської районної державної адміністрації Луганської області та Фізичною особою-підприємцем Соловей Кариною Сергіївною.

- Стягнути з Соловей Карини Сергіївни на користь Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації Луганської області 357732,77 грн, а з Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації Луганської області одержані ним за рішенням суду 357732,77 грн стягнути в дохід держави.

Ухвалою Господарського суду Луганської області від 15.09.2023 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі № 913/282/23. Суд вирішив справу розглядати за правилами загального позовного провадження. Підготовче засідання суд призначив на 16.10.2023 об 11 год. 00 хв. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: м. Харків, проспект Науки, 5,  в залі судових засідань № 108. Явку представників сторін та прокурора визнано необов’язковою.

Встановлено відповідачам строк для подання відзиву з урахуванням вимог ст. 165 ГПК України – протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, копію відзиву та додані до нього докази надіслати учасникам справи одночасно з надісланням відзиву до суду, докази на підтвердження такого направлення надати суду.

Рекомендовано учасникам справи для прискорення документообігу в межах цієї справи, подавати заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення в електронному вигляді з накладеним кваліфікованим електронним підписом уповноваженої особи на електронну пошту суду (inbox@lg.arbitr.gov.ua) або через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд».

Роз’яснено, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за окремим клопотанням, поданим в порядку, визначеному процесуальним законом, та відбудеться лише за умови наявності об’єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні суду.

Інформацію у справі можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою: https://court.gov.ua/fair/sud5014.

Повний текст ухвали розміщено в мережі Інтернет за вебадресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/113484402.

 

Суддя                                                                                       Євген ЛІСОВИЦЬКИЙ