flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома учасників справи №913/567/19

21 серпня 2023, 12:26

До відома Акціонерного товариства "БАНК КРЕДИТ ДНІПРО", Товариства з обмеженою відповідальністю «Вітряний Парк Лутугинський» , Товариства з обмеженою відповідальністю «Вітряний Парк Лутугинський», приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Іванова Андрія Валерійовича, Приватного акціонерного товариства "Лисичанська нафтова інвестиційна компанія", Товариства з обмеженою відповідальністю "Луганськобленерго", Акціонерного товариства "Державний ощадний банк України", Акціонерного товариства комерційного банку "ПриватБанк", ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот», Акціонерного товариства «Укртрансгаз», Акціонерного товариства «Укртранснафта», Товариства з обмеженою відповідальністю "Інвестиційна компанія "Енергетичні ресурси", Державного підприємства "Енергоринок", Товариства з обмеженою відповідальністю "Енерджі сервіс", Компанія "ЕНЕРДЖІ СТАНДАРД ПАУЕР ЛІМІТЕД", Товариства з обмеженою відповідальністю "Лугань", Публічного акціонерного товариства "Лисичанський склозавод "Пролетарій", РОМЕНОЛ ЛІМІТЕД, Товариства з обмеженою відповідальністю "Рубіжанський Краситель", Компанія "САМХАТО ЕНТЕРПРАЙЗИС ЛІМІТЕД", Акціонерного товариства «Укргазвидобувник» в особі філії Газопромислового управління «Шебелинкагазвидобування», Державного підприємства "Сєвєродонецька теплоелектроцентраль", ТОВ «Леганське енергетичне об’єднання» у справі №913/567/19 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Луганське Енергетичне Об’єднання".

 

18.08.2023 р. на електронну адресу суду надійшов Запит справи Східного апеляційного господарського суду у зв'язку з надходженням апеляційної скарги Товариства з обмеженою відповідальністю "Енерджі Сервіс" на ухвалу Господарського суду Луганської області від "18" жовтня 2019 р. справа № 913/567/19.

Відповідно до п.п.17.11 п.17 ч.1 розділу ХІ Прикінцевих положень Господарського процесуального кодексу України, суд відкладає справу та розгляд заяв про грошові вимоги кредиторів до боржника до повернення справи №913/567/19 до Господарського суду Луганської області.

 

Інформація про час і місце судового засідання додатково розміщена на сторінці суду офіційного веб-порталу "Судова влада в Україні" в мережі Інтернет (https://court.gov.ua/fair).

 

 

Суддя                                                                            Богдан ЯРЕСЬКО