flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача у справі № 913/271/23 – фізичної особи-підприємця Ходар Олени Олександрівни (вул. Леніна, будинок 45, квартира 23, м. Сєвєродонецьк, Луганська область, 93400)

08 серпня 2023, 10:10

Господарський суд Луганської області повідомляє, що ухвалою від 03.08.2023 прийнято позовну заяву

Товариства з обмеженою відповідальністю "Альбакор", м. Запоріжжя

до фізичної особи-підприємця Ходар Олени Олександрівни, м. Сєвєродонецьк Луганської області

про стягнення 286 360 грн 45 коп. до розгляду та відкрито провадження у справі                № 913/271/23; розгляд справи вирішено здійснювати в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) учасників справи за наявними у справі матеріалами; встановлено учасникам справи строк для подачі заяв по суті справи, зокрема, фізичній особі-підприємцю Ходар Олені Олександрівні встановлено строк для подання відзиву з урахуванням вимог ст. 165 ГПК України – протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі; після отримання від позивача відповіді на відзив подати до суду заперечення протягом 5 днів з дня отримання такої відповіді від позивача з урахуванням вимог ст. 167 ГПК України; запропоновано у разі незгоди з розміром заявлених до стягнення грошових коштів, визначених позивачем, подати контррозрахунок; рекомендовано учасникам справи для прискорення документообігу в межах цієї справи, подавати заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення в електронному вигляді з накладеним кваліфікованим електронним підписом уповноваженої особи на електронну пошту суду (inbox@lg.arbitr.gov.ua) або через особистий кабінет в підсистемі "Електронний суд".

 

Електронний варіант ухвали в мережі інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/112607017

 

 

 

Суддя                                                                                                                    Андрій СЕКІРСЬКИЙ