flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома відповідача – Комунального підприємства «Первомайськтеплокомуненерго» Первомайської міської ради (місцезнаходження: вул. Молодіжна, буд. 22А, м. Золоте, Попаснянський район, Луганська обл., 93295, код ЄДРПОУ 32082152), справа № 913/234/23

01 серпня 2023, 12:49

Господарський суд Луганської області, що знаходиться за адресою: м. Харків, проспект Науки, буд. 5, у складі судді Масловського С.В. повідомляє учасників справи № 913/234/23 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Вєк Технолоджі» до відповідача Комунального підприємства «Первомайськтеплокомуненерго» Первомайської міської ради про стягнення 585329 грн 20 коп, а саме:

 

відповідача – Комунальне підприємство «Первомайськтеплокомуненерго» Первомайської міської ради (місцезнаходження: вул. Молодіжна, буд. 22А, м. Золоте, Попаснянський район, Луганська обл., 93295, код ЄДРПОУ 32082152)

 

про те, що ухвалою Господарського суду Луганської області від 27.07.2023 ухвалено:

«1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.

  1. Справу розглядати в порядку загального позовного провадження.
  2. Підготовче засідання призначити на 15.08.2023 о 15 год. 20 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Харків, проспект Науки, 5, в залі судових засідань №108.

  1. Відповідачу протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надати відзив на позовну заяву відповідно до ст. 165 ГПК України з доказами, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення, документи, що підтверджують надіслання відзиву і доданих до нього доказів позивачу, надати документальне підтвердження повноважень юридичної особи (оригінали для огляду, належним чином засвідчені копії до справи).
  2. Позивачу встановити строк для подачі відповіді на відзив із урахуванням вимог ст. 166 ГПК України п`ять днів з дня отримання відзиву на позов.
  3. Відповідачу встановити строк для подачі заперечень із урахуванням вимог ст. 167 ГПК України - п`ять днів з дня отримання відповіді на відзив.
  4. Попередити відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч. 2 ст. 178 Господарського процесуального кодексу України).
  5. Повідомити сторін, що у зв`язку із введенням на території України воєнного стану, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров`ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до наказу голови суду запроваджено роботу суду у віддаленому режимі.

Рекомендовано учасникам справ утриматись від відвідування суду, свої процесуальні права реалізовувати з використанням офіційної електронної пошти суду.

Звернути увагу учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути подані в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі Електронний суд, поштою, факсом або дистанційними засобами зв`язку.

Інформація про час і місце судового засідання додатково розміщена на сторінці суду (у розділі "Новини та події суду") офіційного вебпорталу "Судова влада в Україні" в мережі Інтернет (www.court.gov.ua/sudy/)».

 

Електронний варіант ухвали розміщено в мережі інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/112458273

 

Суддя                                                                                          Сергій МАСЛОВСЬКИЙ