flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома відповідача - фізичної особи-підприємця Гавраш Романа Олексійовича (місцезнаходження: вул. Суворова, буд. 3, м. Старобільськ, Старобільський район, Луганська область, 92704, ІПН 2772200775), справа №913/157/23

10 травня 2023, 12:21

Господарський суд Луганської області, що знаходиться за адресою: м. Харків, проспект Науки, буд. 5, у складі судді Масловського С.В. повідомляє учасників справи № 913/157/23 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ЮК Дистрибьюшн» до відповідача – фізичної особи-підприємця Гавраш Романа Олексійовича про стягнення 132568 грн 00 коп., а саме:

 

відповідача – фізичну особу-підприємця Гавраш Романа Олексійовича (місцезнаходження: вул. Суворова, буд. 3, м. Старобільськ, Старобільський район, Луганська область, 92704, ІПН 2772200775)

 

про те, що ухвалою Господарського суду Луганської області від 08.05.2023 ухвалено:

«1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.

2. Справу розглядати в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

3. Судове засідання призначити на 15.05.2023 о 11 год. 00 хв.

4. Клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «ЮК Дистрибьюшн» про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції – задовольнити.

5. Провести судове засідання у справі №913/157/23 за участю представника Товариства з обмеженою відповідальністю «ЮК Дистрибьюшн» – Романчук Людмили Григорівни у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

6. Відповідачу протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надати відзив на позовну заяву відповідно до ст. 251 Господарського процесуального кодексу України з доказами, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення, документи, що підтверджують направлення відзиву і доданих до нього доказів позивачу, у разі незгоди з ціною позову – надати контррозрахунок.

7. Встановити позивачу строк - п’ять днів з дня отримання відзиву для подання до суду відповіді на відзив із урахуванням вимог ст.ст. 166, 251 Господарського процесуального кодексу України.

8. Встановити відповідачу строк - п’ять днів з дня отримання відповіді на відзив для подання до суду заперечення із урахуванням вимог ст.ст. 167, 251 Господарського процесуального кодексу України.

9. Попередити відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч. 2 ст. 178 Господарського процесуального кодексу України).

10. Повідомити сторін, що у зв`язку із введенням на території України воєнного стану, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров`ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до наказу голови суду запроваджено роботу суду у віддаленому режимі.

Рекомендовано учасникам справ утриматись від відвідування суду, свої процесуальні права реалізовувати з використанням офіційної електронної пошти суду.

Звернути увагу учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути подані в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі Електронний суд, поштою, факсом або дистанційними засобами зв`язку.

 

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою: http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/gromadyanam/csz/».

 

Електронний варіант ухвали розміщено в мережі інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/110688964

 

Суддя Сергій МАСЛОВСЬКИЙ