flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача у справі № 913/951/21: Коломийчиської сільської ради, с. Коломийчиха Сватівського району Луганської області, 92622, ЄДРПОУ 04336725

17 квітня 2023, 10:41

Повідомлення у справі №913/951/21 

 

Враховуючи, що остання відома адреса місцезнаходження Коломийчиської сільської ради (с. Коломийчиха Сватівського району Луганської області) роташоване на тимчасово окупованій території, Господарський суд Луганської області повідомляє Коломийчиській сільській раді, що 10.04.2023 Господарським судом Луганської області (суддя Злепко Н.І.) розглянуто справу № 913/951/21 за позовом Державної екологічної інспекції у Луганській області, м. Сєвєродонецьк Луганської області до Коломийчиської сільської ради, с. Коломийчиха Сватівського району Луганської області про стягнення 649 610 грн 00 коп. та прийнято рішення.

 

Електронна копія рішення в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/

 

Відповідно до ч. 2 ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» учасники справи, остання відома адреса місця проживання (перебування) чи місцезнаходження яких знаходиться на тимчасово окупованій території і які не мають офіційної електронної адреси, повідомляються про ухвалення відповідного судового рішення шляхом розміщення інформації на офіційному веб-порталі судової влади з посиланням на веб-адресу такого судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень або шляхом розміщення тексту відповідного судового рішення на офіційному веб-порталі судової влади України, з урахуванням вимог, визначених Законом України "Про доступ до судових рішень", у разі обмеження доступу до Єдиного державного реєстру судових рішень.

З моменту розміщення такої інформації вважається, що особа отримала судове рішення.

 

Суддя Злепко Н.І.