flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області (93400, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Федоренка, буд. 33, код ЄДРПОУ 03564737), справа № 913/115/22

31 березня 2023, 13:32

До уваги учасників справи № 913/115/22

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Енера Схід”, м. Старобільськ Луганської області

до відповідача Відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, м. Сєвєродонецьк Луганської області

про стягнення 18408,27 грн.

 

Повідомляємо, що ухвалою від 30.03.2023 Господарським судом Луганської області вирішено справу № 913/115/22 розглядати у порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін за наявними у справі матеріалами.

Суд ухвалив:

- Відповідачу протягом п’ятнадцяти днів з дня отримання ухвали надати відзив на позовну заяву з урахуванням вимог ст. 165 ГПК України, копію відзиву та доданих до нього документів надіслати позивачу, докази надіслання надати суду; у разі отримання відповіді на відзив у триденний строк з дня її отримання подати суду обґрунтовані заперечення з доказами направлення іншим учасникам справи.

- Позивачу протягом п’яти днів з дня отримання відзиву, надати відповідь на відзив з урахуванням вимог ст. 166 ГПК України, копію якої направити відповідачу, докази надіслання відповіді та доданих до неї доказів відповідачу надати суду.

 

Доводимо до відома, що відповідно до п. 10 Положення про порядок функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 17.08.2021 № 1845/0/15-21, адвокати, нотаріуси, приватні виконавці, судові експерти, державні органи та органи місцевого самоврядування, суб’єкти господарювання державного та комунального секторів економіки реєструють свої офіційні електронні адреси в ЄСІТС в обов’язковому порядку. Інші особи реєструють свої офіційні електронні адреси в ЄСІТС у добровільному порядку.

 

Суд також роз`яснює, що надіслання необхідних для розгляду справи документів слід здійснювати на офіційну електронну адресу суду inbox@lg.arbitr.gov.ua (з обов`язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом) та/або через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему “Електронний суд”.

 

Інформацію у справі можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою: https://court.gov.ua/fair/sud5014.

 

Повний текст ухвали розміщено в мережі Інтернет за вебадресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/109897319.

 

Суддя                Євген ЛІСОВИЦЬКИЙ