flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «Міраж» (93100, Луганська обл., м. Лисичанськ, вул. Шкільна, буд. 4, ідентифікаційний код 19467031), справа № 913/34/23

21 березня 2023, 16:38

Повідомлення

про відкриття провадження у справі  №913/34/23

 

за позовом Приватного акціонерного товариства «Харківенергозбут», м. Харків,

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Міраж», м. Лисичанськ Луганської області,

про стягнення 89 598 грн. 92 коп.

 

Ухвалою Господарського суду Луганської області від 13.03.2023 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі.

Справу вирішено розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання, без виклику сторін.

Запропоновано відповідачу: - у п’ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали надати відзив на позовну заяву з доказами направлення іншій стороні; - у разі отримання відповіді на відзив, у п’ятиденний строк з дня її вручення, подати суду обґрунтовані заперечення з доказами направлення іншій стороні; - подати контррозрахунок заборгованості в разі незгоди з її розміром, визначеним позивачем, з доказами направлення іншим учасникам справи.

Запропоновано позивачу: - у разі отримання відзиву на позовну заяву, у п’ятиденний строк з дня його отримання подати суду обґрунтовану відповідь на відзив, з доказами направлення іншій стороні.

Повідомлено учасників справи, що судом враховується введення в Україні правового режиму воєнного стану, що може суттєво вплинути на своєчасність виконання учасниками справи їх обов’язків.

 

Головуючий суддя – Іванов А.В.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/109489923