flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома позивача – Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області , відповідача-2 – ТДВ “Сєвєродонецький завод будівельних конструкцій та матеріалів” , справа №913/98/20

15 лютого 2023, 17:33

До відома позивача – Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області (код ЄДРПОУ 44083662), відповідача-2 – ТДВ “Сєвєродонецький завод будівельних конструкцій та матеріалів” (код ЄДРПОУ 01235828), справа №913/98/20

 

Господарський суд Луганської області, що знаходиться за адресою: м. Харків, проспект Науки, буд. 5, у складі судді Масловського С.В. повідомляє учасників справи № 913/98/20 за заявою Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області про поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого документа до виконання та видачу дубліката наказу у справі за позовом керівника Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області в інтересах держави в особі позивача – Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області до відповідача-1 – Товариства з обмеженою відповідальністю “Український шлях”, відповідача-2 – Товариства з додатковою відповідальністю “Сєвєродонецький завод будівельних конструкцій та матеріалів” про визнання недійсними п. 1.1 договору оренди нерухомого майна та повернення земельної ділянки, а саме:

 

позивача – Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області (бул. Дружби Народів, буд. 32, м. Сєвєродонецьк, Луганська область, 93400, код ЄДРПОУ 44083662),

відповідача-2 – Товариства з додатковою відповідальністю “Сєвєродонецький завод будівельних конструкцій та матеріалів” (вул. Богдана Ліщини, буд. 2н, м. Сєвєродонецьк Луганської області, 93400, код ЄДРПОУ 01235828),

 

про те, що ухвалою Господарського суду Луганської області від 13.02.2023 ухвалено:

 

«1. Судове засідання призначити на 03.03.2023 о 10 год. 15 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Харків, проспект Науки, 5, в залі судових засідань №108.

  1. Запропонувати учасникам справи направити до суду відомості щодо актуального їх місцезнаходження та/або надати суду відомості щодо можливих альтернативних засобів повідомлення учасників справи.

 

Повідомити учасників справи, що у зв`язку із введенням на території України воєнного стану, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров`ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до наказу голови суду запроваджено роботу суду у віддаленому режимі.

 

Рекомендовано учасникам справ утриматись від відвідування суду, свої процесуальні права реалізовувати з використанням офіційної електронної пошти суду.

 

Звернути увагу учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути подані в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі Електронний суд, поштою, факсом або дистанційними засобами зв`язку.

 

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою: http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/gromadyanam/csz/».

 

Електронний варіант ухвали розміщено в мережі інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/108926671

 

Суддя                                                                                        Сергій МАСЛОВСЬКИЙ