flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома відповідача за первісним позовом та позивача за зустрічним – АТ «Оператор ГРС «Луганськгаз» справа № 913/228/22

10 лютого 2023, 13:52

 

До відома

відповідача за первісним позовом та позивача за зустрічним – АТ «Оператор ГРС «Луганськгаз»

 (юридична адреса: вул. Гагаріна, 87, м. Сєвєродонецьк Луганської області, 93400, фактична адреса: вул. Старокиївська, 14, м. Київ, 04116, ЄДРПОУ 05451150)

 

справа № 913/228/22

 

Господарський суд Луганської області повідомляє, що ухвалою від 10.02.2023 розглянувши матеріали за зустрічним позовом Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Луганськгаз», м. Сєвєродонецьк Луганської області, до Товариства з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України», м. Київ, про визнання недійсними актів врегулювання щодобових небалансів та зобов’язання вчинити певні дії,

у справі № 913/228/22

за первісним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України», м. Київ, до Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Луганськгаз», м. Сєвєродонецьк Луганської області,про стягнення 259374141,73 грн, судом:

  1. У задоволенні клопотання Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Луганськгаз» про звільнення його від сплати судового збору – відмовлено.
  2. Зустрічну позовну заяву Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Луганськгаз» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України» про визнання недійсними актів врегулювання щодобових небалансів та зобов’язання вчинити певні дії – залишено без руху.
  3. Позивачу за зустрічним позовом запропоновано усунути встановлені при поданні зустрічного позову недоліки у строк десяти днів з дня вручення ухвали про залишення зустрічного позову без руху, а саме:

- надати попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які вона понесла і які очікує понести у зв’язку із розглядом справи;

- надати суду докази сплати судового збору на суму 21472,00 грн за належними реквізитами.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: (https://court.gov.ua/FAIR).

 

 

Суддя                                                                                          Олена ФОНОВА