flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома відповідача-1 Управління житлово-комунального господарства Рубіжанської міської ради (площа Володимирська, буд. 2, м. Рубіжне, Луганська область, 93011, код ЄДРПОУ 05451233), справа № 913/140/21

02 лютого 2023, 10:46

Господарський суд Луганської області, що знаходиться за адресою: м. Харків, проспект Науки, буд. 5, у складі судді Масловського С.В. повідомляє учасників справи № 913/140/21 за позовом заступника керівника Луганської обласної прокуратури в інтересах держави в особі позивача Північно-східного офісу Держаудитслужби до відповідача-1 Управління житлово-комунального господарства Рубіжанської міської ради,

до відповідача-2 Товариства з обмеженою відповідальністю «Моноліт-Будсіті» про визнання недійсними рішення тендерного комітету замовника, визнання недійсним договору на закупівлю робіт (договір підряду), а саме:

 

відповідача-1 Управління житлово-комунального господарства Рубіжанської міської ради (площа Володимирська, буд. 2, м. Рубіжне, Луганська область, 93011, код ЄДРПОУ 05451233)

 

про те, що ухвалою Господарського суду Луганської області від 30.01.2023 ухвалено:

 

«1. Підготовче засідання призначити на 02.03.2023 об 11 год. 00 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Харків, проспект Науки, 5, в залі судових засідань №108.

2. Прокурору запропонувати:

- у строк до п`яти днів з дня отримання відзиву, надати до суду відповідь на відзив в порядку ст.166 ГПК України у разі його отримання; надати докази надсилання відповіді на відзив відповідачу, документальне підтвердження викладених у ній доводів.

3. Позивачу запропонувати:

- у строк до п`яти днів з дня отримання відзиву, надати до суду відповідь на відзив в порядку ст.166 ГПК України у разі його отримання; надати докази надсилання відповіді на відзив відповідачу, документальне підтвердження викладених у ній доводів.

4. Відповідачам запропонувати:

- у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали, надати відзив на позовну заяву з урахуванням вимог ст.165 ГПК України; надати докази надсилання відзиву позивачу та прокурору, документальне підтвердження викладених у ньому доводів.

5. Попередити відповідачів, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч.2 ст.178 Господарського процесуального кодексу України).

6. Запропонувати учасникам справи подати до суду письмові пояснення по справі за наявності нових доводів, з урахуванням висновків, викладених в постанові Верховного Суду від 09.06.2022.

7. Запропонувати учасникам справи направити до суду відомості щодо актуального їх місцезнаходження та/або надати суду відомості щодо можливих альтернативних засобів повідомлення учасників справи.

 

Повідомити учасників справи, що у зв`язку із введенням на території України воєнного стану, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров`ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до наказу голови суду запроваджено роботу суду у віддаленому режимі.

 

Рекомендовано учасникам справ утриматись від відвідування суду, свої процесуальні права реалізовувати з використанням офіційної електронної пошти суду.

 

Звернути увагу учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути подані в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі Електронний суд, поштою, факсом або дистанційними засобами зв`язку.

 

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою: http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/gromadyanam/csz/».

 

Електронний варіант ухвали розміщено в мережі інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/95707241.

Суддя Сергій МАСЛОВСЬКИЙ