flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Старобільської міської ради Луганської області (вул. Центральна, 36, м. Старобільськ Луганська обл.), справа № 913/285/22

12 січня 2023, 09:35

Господарський суд Луганської області повідомляє що ухвалою суду від 09.01.2023 відкрито провадження у справі № 913/285/22 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України», вул. Шолуденка, буд. 1, м. Київ, 04116 до Відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Старобільської міської ради Луганської області, вул. Центральна, 36, м. Старобільськ Луганська область, 92700 про стягнення 298 497 грн 30 коп. за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання призначено на 01.02.2023 року об 11 год. 20 хв.  

 Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: м. Харків, проспект Науки, 5, в залі судових засідань №109.

Явка представників учасників в судове засідання не визнається обов’язковою.

Запропоновано учасникам судового процесу, виходячи з поточної обстановки, вирішити яким чином вони бажають приймати участь у розгляді справи, подати суду заяви, зазначивши в них бажаний спосіб їх участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції або за їх відсутності на підставі наявних у суду матеріалів.

Позивачу та відповідачу пропонується невідкладно зареєструвати електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі з метою належного та своєчасного повідомлення, отримання процесуальних документів у справі.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву – протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення цієї ухвали. У випадку подання відповідачем відзиву - надати суду докази його надіслання (надання) іншій стороні з усіма додатками (опис вкладення, поштова накладна, тощо).

Встановити відповідачу строк для подання заперечень - протягом п’яти днів з дня отримання відповіді на відзив. У випадку подання відповідачем заперечень подати суду докази надіслання (надання) іншій стороні

Довести до відома учасників справи, що у зв`язку із введенням на території України воєнного стану, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров`ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у Господарському суду Луганської області запроваджено особливий режим роботи суду у віддаленому режимі.

Рекомендовано учасникам справ утриматись від відвідування приміщення суду; свої процесуальні права щодо подання відповідних заяв та документів реалізовувати з використанням офіційної підсистеми «Електронний суд», а також електронної пошти суду - inbox@lg.arbitr.gov.ua, з проставленням власного електронного цифрового підпису та належним чином посвідчення копій документів, або направлення документів на поштову адресу суду.

 

 

З повним текстом ухвали можна ознайомитись на сайті https://reyestr.court.gov.ua/Review/108296110

 

Суддя О.В. Драгнєвіч