flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ відповідача у справі № 913/242/22: Відділ освіти Марківської селищної ради Луганської області

19 грудня 2022, 11:04

Господарський суд Луганської області у складі судді Голенко І.П. повідомляє відповідача у справі № 913/242/22:

за позовом - Товариства з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України», м. Київ

до відповідача – Відділу освіти Марківської селищної ради Луганської області, смт Марківка Луганської області

про стягнення 3 544 818 грн 44 коп.

 

про те, що ухвалою Господарського суду Луганської області від 13.12.2022 ухвалено:

«1. Відкласти підготовче засідання на 17.01.2023 о 13 год. 15 хв.

2. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Луганської області за адресою: м. Харків, проспект Науки, 5, 2-й поверх, зал судових засідань № 109.

3. Відповідачу подати відзив на позовну заяву з документальним підтвердженням доводів з урахуванням вимог ст. 165 ГПК України, копію відзиву та додані до нього докази надіслати позивачу одночасно з надісланням відзиву до суду, докази на підтвердження такого направлення надати суду.

4. Запропонувати учасникам справи свої процесуальні права та обов`язки, передбачені Господарським процесуальним кодексом України, реалізовувати з використанням офіційної електронної пошти суду: inbox@lg.arbitr.gov.ua та підсистеми ЄСІТС «Електронний суд».

5. Звернути увагу учасників справи, що до їх заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву; відповідь на відзив; заперечення) додаються докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються їх пояснення, заперечення, аргументи та міркування, якщо такі докази не надані іншими учасниками справи, а також додаються документи, що підтверджують надіслання (надання) вказаних заяв і доданих до них доказів іншим учасникам справи, також до заяв по суті справи, які підписані представником учасника справи, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження його представника.

6. Повідомити учасників справи про наявність у суду технічної можливості забезпечення учасникам справи права брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до ст. 197 ГПК України та Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду, затвердженого наказом Державної судової адміністрації України від 23.04.2020 № 196.

 

Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/».

Електронний варіант ухвали розміщено в мережі інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.


Суддя Ірина ГОЛЕНКО