flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Служби автомобільних доріг у Луганській області (код ЄДРПОУ 25903424, 93400, Луганська область, м.Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 70), справа №913/254/22

17 грудня 2022, 10:06

1.Господарський суд Луганської області у складі судді Шеліхіної Р.М. повідомляє учасників справи № 913/254/22


За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «СЛАВДОСТРОЙ», м.Миколаївка Донецької області

до Служби автомобільних доріг у Луганській області, м. Сєвєродонецьк Луганської області

про стягнення 48921463,78 грн

про те, що ухвалою господарського суду Луганської області від 14.12.2022 підготовче засідання відкладено на 23.01.2023 12 год. 50 хв. та ухвалою господарського суду Луганської області від 15.12.2022 заява позивача про проведення судового засідання 19.12.2022 в режимі відеоконференції - залишена без задоволення.

2. Явку представників сторін у судове засідання визнано необов`язковою.

 

3. Запропонувати позивачу:

- подати відповідь на відзив з урахуванням вимог ст. 166 ГПК України; копію відповіді на відзив та додані докази надіслати сторонам, докази на підтвердження такого направлення надати суду.

4. Запропонувати відповідачу:

-прийняти участь у складанні акту звірки взаєморозрахунків з позивачем за спірним договором;

- надати докази оплат або часткової оплати наданих робіт за спірним договором;

-подати відзив на позовну заяву з урахуванням вимог ст. 165 ГПК України; копію відзиву та додані до нього докази надіслати сторонам одночасно з надісланням відзиву до суду, докази на підтвердження такого направлення надати суду;

- після отримання від позивача відповіді на відзив подати до суду заперечення протягом 5 днів з дня отримання такої відповіді від позивача з урахуванням вимог ст. 167 ГПК України.

5. Для запобігання загрози життю та здоров`ю суддів та учасників судового процесу у період воєнного стану, суд пропонує учасникам справи утриматись від відвідування суду, свої процесуальні права та обов`язки, передбачені Господарським процесуальним кодексом України, реалізовувати з використанням електронної пошти та/або через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему «Електронний суд», а саме:

- через особистий кабінет в системі «Електронний суд» https://id.court.gov.ua;

- у разі неможливості надсилання через систему «Електронний суд» - електронною поштою на е-mail: inbox@lg.arbitr.gov.ua (з обов`язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом);

- у разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді - звичайною поштою на офіційну адресу суду (61022, м. Харків, проспект Науки, буд. 5).

6. Довести до відома учасників справи, що відповідно до п. 10 Положення про порядок функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 17.08.2021 № 1845/0/15-21, адвокати, нотаріуси, приватні виконавці, судові експерти, державні органи та органи місцевого самоврядування, суб`єкти господарювання державного та комунального секторів економіки реєструють свої офіційні електронні адреси в ЄСІТС в обов`язковому порядку. Інші особи реєструють свої офіційні електронні адреси в ЄСІТС у добровільному порядку.

7. Звернути увагу учасників справи, що до їх заяв по суті справи (відзив на позовну заяву; відповідь на відзив; заперечення) додаються докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються їх пояснення, заперечення, аргументи та міркування, якщо такі докази не надані іншими учасниками справи, а також додаються документи, що підтверджують надіслання (надання) вказаних заяв і доданих до них доказів іншим учасникам справи, також до заяв по суті справи, які підписані представником учасника справи, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження його представника.

Інформація про час і місце судового засідання додатково розміщена на сторінці господарського суду Луганської області офіційного веб-порталу "Судова влада в Україні" в мережі Інтернет за адресою: (https://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/gromadyanam/csz/).

 

 

Суддя  Ріта ШЕЛІХІНА