flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача по справі №913/162/22 ТОВ «Техекспрес-М», м.Сєвєродонецьк Луганської області

17 грудня 2022, 10:00

Господарський суд Луганської області у складі судді Шеліхіної Р.М. повідомляє учасників справи № 913/162/22

за позовом Акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Придніпровська залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця», м.Дніпро

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Техекспрес-М», м.Сєвєродонецьк Луганської області

про стягнення 855 640,80 грн.

про те, що ухвалою господарського суду Луганської області від 14.12.2022 підготовче засідання відкладено на 23.01.2023 о 12 год. 10 хв.; явку представників сторін у судове засідання визнано необов`язковою.

 

Запропонувано позивачу:

- подати відповідь на відзив з урахуванням вимог ст. 166 ГПК України; копію відповіді на відзив та додані докази надіслати сторонам, докази на підтвердження такого направлення надати суду.

Для запобігання загрози життю та здоров’ю суддів та учасників судового процесу у період воєнного стану, суд пропонує учасникам справи утриматись від відвідування суду, свої процесуальні права та обов‘язки, передбачені Господарським процесуальним кодексом України, реалізовувати з використанням електронної пошти та/або через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему «Електронний суд», а саме:

- через особистий кабінет в системі «Електронний суд» https://id.court.gov.ua;

- у разі неможливості надсилання через систему «Електронний суд» - електронною поштою на е-mail: inbox@lg.arbitr.gov.ua (з обов`язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом);

- у разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді - звичайною поштою на офіційну адресу суду (61022, м. Харків, проспект Науки, буд. 5).

З повним текстом ухвали можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень: https://reyestr.court.gov.ua/ .


Суддя Ріта ШЕЛІХІНА