flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ДП “Інститут азотної промисловості і продуктів органічного синтезу” (код ЄДРПОУ 33968601, 93400, Луганська обл., місто Сєвєродонецьк, вул. Вілєсова, будинок 1), справа № 913/15/22

09 грудня 2022, 13:12

1.Господарський суд Луганської області у складі судді Шеліхіної Р.М. повідомляє учасників справи № 913/15/22

 

За позовом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Донецькій та Луганській областях, м.Харків

 

до відповідача - Товариства з обмеженою відповідальністю “ПРОСАТ”, м.Київ

 

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача – Державного підприємства “Інститут азотної промисловості і продуктів органічного синтезу”, м. Сєвєвєродонецьк Луганської області

 

про стягнення 7169, 32 грн та зобов`язання вчинити певні дії

 

про те, що ухвалою господарського суду Луганської області від 09.12.2022 підготовче засідання відкладено на 20.02.2023 о 10 год. 00 хв.

 

2.Явку сторін у судове засідання визнано необов’язковою.

 

3. Для запобігання загрози життю та здоров’ю суддів та учасників судового процесу у період воєнного стану, рекомендовано учасникам справи утриматись від відвідування суду, свої процесуальні права та обов‘язки, передбачені Господарським процесуальним кодексом України, реалізовувати з використанням електронної пошти та/або через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему «Електронний суд».

4. Довести до відома учасників справи, що відповідно до п. 10 Положення про порядок функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 17.08.2021 № 1845/0/15-21, адвокати, нотаріуси, приватні виконавці, судові експерти, державні органи та органи місцевого самоврядування, суб`єкти господарювання державного та комунального секторів економіки реєструють свої офіційні електронні адреси в ЄСІТС в обов`язковому порядку. Інші особи реєструють свої офіційні електронні адреси в ЄСІТС у добровільному порядку.

 

5. Звернути увагу учасників справи, що до їх заяв по суті справи (відзив на позовну заяву; відповідь на відзив; заперечення) додаються докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються їх пояснення, заперечення, аргументи та міркування, якщо такі докази не надані іншими учасниками справи, а також додаються документи, що підтверджують надіслання (надання) вказаних заяв і доданих до них доказів іншим учасникам справи. Також до заяв по суті справи, які підписані представником учасника справи, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження його представника.


З повним текстом ухвали можна ознайомитись за наступним посиланням: http://www.reyestr.court.gov.ua/ .


Суддя Ріта ШЕЛІХІНА