flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача у справі №913/250/22 Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕНЕРА СХІД», пл. Базарна, буд. 32, м. Старобільськ, Луганська область, 92702

25 листопада 2022, 16:11

Повідомлення у справі №913/250/22

за позовом Акціонерного товариства «Державний ощадний банк України», в особі філії Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк», вул. Госпітальна, буд. 12-Г, Печерський район, м. Київ, 01001, адреса для листування: вул. Енергетиків, буд. 36, м. Сєвєродонецьк, Луганська область, 93404

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕНЕРА СХІД», пл. Базарна, буд. 32, м. Старобільськ, Луганська область, 92702

про стягнення 132   072 грн 29 коп.

Повідомляємо, що ухвалою Господарського суду Луганської області від 24.11.2022 позовну заяву Акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» в особі філії Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк» до Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕНЕРА СХІД» про стягнення 132   072 грн 29 коп. залишено без руху.

Встановлено Акціонерному товариству «Державний ощадний банк України» в особі філії Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк» строк для усунення недоліків позовного матеріалу -   протягом 10 днів з дня вручення ухвали суду.   У зазначений строк необхідно подати   заяву про усунення недоліків   (з доказами направлення її копії з додатками відповідачу), до якої долучити належні докази направлення або вручення нарочно копії позовної заяви з переліченими додатками відповідачу (опис вкладення, фіскальний чек, поштову накладну; або у разі направлення документів відповідачу на іншу поштову адресу -  зазначити про обставини її з`ясування, долучити докази, якими це підтверджується; у разі направлення на електронну пошту – надати роздруківку з електронної пошти про направлення копії позовної заяви з доданими до неї документами на електронну пошту відповідача, та зазначити з яких джерел позивачу стало відомо ця електронна адреса, долучити докази).

Повідомлено учасників, що у зв`язку із введенням на території України воєнного стану, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров`ю та безпеці відвідувачів і працівників суду у Господарському суду Луганської області запроваджено особливий      режим роботи суду у віддаленому режимі.

Рекомендовано учасникам справ утриматись від відвідування приміщення суду; свої процесуальні права щодо подання відповідних заяв та документів реалізовувати з використанням офіційної підсистеми «Електронний суд», а також електронної пошти суду -   inbox@lg.arbitr.gov.ua, з проставленням власного  електронного цифрового підпису та належним чином посвідчення копій документів.

Роз`яснено Акціонерному товариству «Державний ощадний банк України» в особі філії Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк», що якщо позивач усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, вона вважається поданою у день первинного її подання до господарського суду та приймається до розгляду (ч.3  ст.174 ГПК України  ); у разі не усунення недоліків у встановлений судом строк, заява вважається неподаною і повертається згідно з ч.4  ст.174  ГПК України.   

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/.

 

 

Суддя                                                                                      О.В. Драгнєвіч