flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ТОВ «Гведеон» (код ЄДРПОУ 40537538, 93400, Луганська обл., місто Сєвєродонецьк(з), пр.Гвардійський, будинок 44/1), справа №913/210/22

07 листопада 2022, 13:07

Господарський суд Луганської області у складі судді Шеліхіної Р.М. повідомляє учасників справи № 913/210/22

За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Долфі-Україна», м.Дніпро

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Гведеон», м.Сєвєродонецьк Луганської області

про стягнення 527 086,07 грн.

про те, що ухвалою Господарського суду Луганської області від 03.11.2022 вирішено:

1.Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.

2.Справу розглядати за правилами  спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

3. Запропонувати позивачу :

- за умови одержання відзиву - надати відповідь на відзив з урахуванням вимог ст.ст.166, 251 ГПК України. Надіслати копію відповіді на відзив та доданих до нього документів відповідачу, докази такого надсилання подати суду.

4. Запропонувати відповідачу :

- протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали суду про відкриття провадження у справі, надати відзив на позовну заяву з урахуванням вимог ст.ст. 165, 251 ГПК України, надіслати копію відзиву та доданих до нього документів позивачу, докази такого надсилання подати суду.

5.Звернути увагу сторін, що відповідно до ч.7 ст.252 ГПК України, клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

6. Довести до відома учасників справи, що відповідно до п. 10 Положення про порядок функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 17.08.2021 № 1845/0/15-21, адвокати, нотаріуси, приватні виконавці, судові експерти, державні органи та органи місцевого самоврядування, суб`єкти господарювання державного та комунального секторів економіки реєструють свої офіційні електронні адреси в ЄСІТС в обов`язковому порядку. Інші особи реєструють свої офіційні електронні адреси в ЄСІТС у добровільному порядку.

7. Звернути увагу учасників справи, що до їх заяв по суті справи (відзив на позовну заяву; відповідь на відзив; заперечення) додаються докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються їх пояснення, заперечення, аргументи та міркування, якщо такі докази не надані іншими учасниками справи, а також додаються документи, що підтверджують надіслання (надання) вказаних заяв і доданих до них доказів іншим учасникам справи. Також до заяв по суті справи, які підписані представником учасника справи, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження його представника.

Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою:  http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/.

 

Повний текст ухвали можна переглянути в Єдиному державному реєстрі судових рішень: https://reyestr.court.gov.ua/ .

Суддя            Ріта ШЕЛІХІНА