flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Фізичної особи-підприємця Єщіної Юлії Вікторівни (93400, Луганська обл. м. Сєвєродонецьк, пр-т Гвардійський, буд. 43-А, кв. 30, РНОКПП: 3108819905), справа № 913/209/22

17 жовтня 2022, 16:39

Господарський суд Луганської області повідомляє, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Гермес-Авто ЛТД» звернулося до Господарського суду Луганської області з позовом до Фізичної особи-підприємця Єщіної Юлії Вікторівни про стягнення заборгованості в сумі 17113,06 грн.

Ухвалою Господарського суду Луганської області від 17.10.2022 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі № 913/209/22. Суд вирішив справу розглядати в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) учасників справи за наявними у справі матеріалами.

Вказаною ухвалою запропонувано відповідачу подати відзив на позовну заяву у строк, встановлений ч.1 ст.251 ГПК України - протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення цієї ухвали. У випадку подання відповідачем відзиву - подати суду докази надіслання (надання) його та доданих до нього доказів іншій стороні.

Крім того, встановлено відповідачу строк для подання заперечень - протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив. У випадку подання відповідачем заперечень подати суду докази надіслання (надання) їх іншій стороні.

У зв’язку з введенням в Україні воєнного стану, рекомендовано учасникам справ утриматись від відвідування приміщення суду; свої процесуальні права щодо подання відповідних заяв та документів реалізовувати з використанням офіційної підсистеми «Електронний суд», а також електронної пошти суду - inbox@lg.arbitr.gov.ua, з проставленням власного електронного цифрового підпису та належним чином посвідчення копій документів.

 

Інформацію у справі можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою: https://court.gov.ua/fair/sud5014

 

Повний текст ухвали розміщено в мережі Інтернет за веб-адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua

 

 

 

 

Суддя                Євген ЛІСОВИЦЬКИЙ