flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи № 913/698/20

10 жовтня 2022, 18:59

І позивача – Щастинської районної державної адміністрації Луганської області

(вул. Незалежності, будинок 2, смт. Новоайдар, Луганська область, 93500);

І відповідача – Відділу освіти Новоайдарської районної державної адміністрації

(вул. Дружби, будинок 3, смт. Новоайдар, Луганська область, 93500)

 

 

Господарський суд Луганської області повідомляє, що ухвалою від 05.10.2022 розгляд заяви Товариства з обмеженою відповідальністю "УКР ГАЗ РЕСУРС" від 18.07.2022 б/н про поворот виконання рішення від 03.08.2021 у справі № 913/698/20 за позовом

Першого заступника керівника Сєвєродонецької окружної прокуратури, м. Сєвєродонецьк Луганської області в інтересах держави в особі органу, уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах:

1.Щастинської районної державної адміністрації Луганської області, смт. Новоайдар Луганської області

2.Північно-східного офісу Держаудитслужби, м. Харків

до 1.Відділу освіти Новоайдарської районної державної адміністрації, смт. Новоайдар Луганської області

2.Товариства з обмеженою відповідальністю "УКР ГАЗ РЕСУРС", м. Київ

про визнання недійсними додаткових угод та стягнення 438 190 грн 18 коп. призначений на 25.10.2022 об 11 год. 40 хв. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Луганської області за адресою: м. Харків, проспект Науки, будинок 5, зал судових засідань № 108.

Явку представників сторін в судове засідання визнано необов’язковою.

Рекомендовано у випадку загрози життю, здоров’ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку ч. 3 ст. 196 ГПК України.

Рекомендовано учасникам справи для прискорення документообігу в межах цієї справи подавати заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення в електронному вигляді з накладеним кваліфікованим електронним підписом уповноваженої особи на електронну пошту суду (inbox@lg.arbitr.gov.ua) або через особистий кабінет в підсистемі "Електронний суд".

Роз’яснено, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за окремим клопотанням, поданим в порядку, визначеному процесуальним законом, та відбудеться лише за умови наявності об’єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні суду. У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об’єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

 

Електронний варіант ухвали в мережі інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/106607926

 

 

 

 

Суддя                                                           Андрій СЕКІРСЬКИЙ