flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ТОВ «ЕЛІТ БУС ТРАНС» (пр-т Центральний, буд. 25, кв. 25, м. Сєвєродонецьк), ПП «Автолайн Компані» (вул. Банкова, буд.3-А, м. Кремінна та вул. Богдана Ліщини, 45, м. Сєвєродонецьк), справа № 913/830/21

14 вересня 2022, 10:43

Господарський суд Луганської області повідомляє, що рішенням від 05.09.2022 відмовлено повністю у задоволенні позову Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕЛІТ БУС ТРАНС» до Приватного підприємства «Автолайн Компані», за участю третьої особи, яка не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Державної служби України з безпеки на транспорті (УКРТРАНСБЕЗПЕКА), про зобов’язання вчинити пені дії. Судові витрати покладені на позивача.

Відповідно до статті 241 Господарського процесуального кодексу України рішення господарського суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення може бути оскаржене до суду апеляційної інстанції згідно положень ст.256 Господарського процесуального кодексу України протягом двадцяти днів з дня складання повного тексту судового рішення.

Повний текст рішення складено та підписано 14.09.2022.

 

 

З повним текстом рішення можна ознайомитись на сайті http://www.reyestr.court.gov.ua/

 

 

Суддя                                   О.С. Фонова