flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників процесу у справі №913/339/20

29 серпня 2022, 14:06

Приватного підприємства «Європейський транспортно-логістичний центр» , м. Київ

Приватного підприємства «УКРБУДПОСТАЧ І К» , м. Лисичанськ Луганської області,

Приватного виконавеця виконавчого округу Луганської області Лиманського Владислава Юрійовича, м. Сєвєродонецьк Луганської області


Повідомлення про відкладення судового засідання з розгляду скарги Приватного підприємства «УКРБУДПОСТАЧ І К» від 11.02.2022 №б/н на дії приватного виконавця виконавчого округу Луганської області Лиманського В.Ю. з примусового виконання наказу Господарського суду Луганської області від 17.12.2020 №913/339/20

за позовом Приватного підприємства «Європейський транспортно-логістичний центр» , м. Київ

до Приватного підприємства «УКРБУДПОСТАЧ І К» , м. Лисичанськ Луганської області,

про стягнення 1029169,44 грн,

особа, дії якої оскаржуються - приватний виконавець виконавчого округу Луганської області Лиманський Владислав Юрійович, м. Сєвєродонецьк Луганської області.


Повідомляємо, що ухвалою Господарського суду Луганської області від 26.08.2022 відкладено судове засідання  з розгляду скарги; дату, час та місце наступного судового засідання з розгляду скарги буде визначено пізніше, після усунення обставин, що становлять загрозу та небезпеку життю і здоров`ю учасників судового процесу, про що учасників буде повідомлено додатково відповідною ухвалою суду.

Доведено до відома учасників про можливість надсилання документів, що стосуються розгляду скарги, без особистого прибуття до приміщення суду:

- через особистий кабінет в системі «Електронний суд» https://id.court.gov.ua;

- у разі неможливості надсилання через систему «Електронний суд» - електронною поштою на е-mail: inbox@lg.arbitr.gov.ua (з обов`язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом);

- у разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді - звичайною поштою на офіційну адресу суду (61022, м. Харків, проспект Науки, буд. 5).

Запроповано всім учасникам справи невідкладно зареєструватися в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі та повідомити суду свої актуальні електронні адреси.

 

Інформацію щодо роботи суду та щодо розгляду конкретної судової справи можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/.

 


Суддя                                                                                      О.В. Драгнєвіч