flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін по справі №913/162/22 - АТ «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Українська залізниця», ТОВ «Техекспрес-М» м.Сєвєродонецьк Луганської області

22 серпня 2022, 15:10

Господарський суд Луганської області у складі судді Шеліхіної Р.М. повідомляє учасників справи № 913/162/22:

 

за позовом Акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Придніпровська залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця», м. Дніпро

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Техекспрес-М», м.Сєвєродонецьк Луганської області

про стягнення 855 640,80 грн.

про те, що ухвалою Господарського суду Луганської області від 22.08.2022 суд залишив заяву Акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Придніпровська залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця» б/н, б/д про збільшення позовних вимог залишити без руху.

2. Акціонерному товариству «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Придніпровська залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця» протягом 10 днів з дня вручення ухвали суду усунути недоліки заяви, а саме надати суду:

- докази доплати судового збору у розмірі 12 936, 48 грн.

 

Суд звернув увагу позивача, що в разі не усунення всіх недоліків у встановлений судом строк, заява вважається неподаною і повертається згідно з п. 4 ст. 174 Господарського процесуального кодексу України.

 

З повним текстом ухвали можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень: https://reyestr.court.gov.ua/ .

 

Суддя Ріта ШЕЛІХІНА