flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи №913/104/22: позивача - ТОВ “Гідробудномер”, м. Дніпро та відповідача - ТОВ “ЮСІБ”, м. Сєвєродонецьк Луганської області

18 липня 2022, 16:50

Господарський суд Луганської області у складі судді Шеліхіної Р.М. повідомляє учасників справи № 913/104/22 про те, що ухвалою Господарського суду Луганської області від 18.07.2022 постановлено ухвалу якою:

1. Вирішено справу № 913/104/22 розглядати у порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін за наявними у справі матеріалами.

2. Для запобігання загрози життю та здоров’ю суддів та учасників судового процесу у період воєнного стану, рекомендовано учасникам справи утриматись від відвідування суду, свої процесуальні права та обов‘язки, передбачені Господарським процесуальним кодексом України, реалізовувати з використанням електронної пошти та/або через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему «Електронний суд», а саме:

- через особистий кабінет в системі «Електронний суд» https://id.court.gov.ua;

- у разі неможливості надсилання через систему «Електронний суд» - електронною поштою на е-mail: inbox@lg.arbitr.gov.ua (з обов`язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом);

- у разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді - звичайною поштою на офіційну адресу суду (61022, м. Харків, проспект Науки, буд. 5).

3. Запропонувано позивачу:

- при можливості надати додаткові документи в підтвердження заявлених вимог (необхідні на думку позивача).

 

4. Запропонувано відповідачу:

- при можливості надати документи в підтвердження заперечень до позову.


Електронний варіант ухвали розміщено в мережі інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/.


Суддя                                           Ріта ШЕЛІХІНА