flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи № 913/151/22: Луганської обласної прокуратури, КНП Луганської обласної ради «Луганська обласна клінічна лікарня», Департаменту охорони здоров’я Луганської ОДА – ОВЦА, ТОВ «ПРОМЕД ТЕХНОЛОДЖИС»

05 липня 2022, 12:05

Господарський суд Луганської області повідомляє, що заступник керівника Луганської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Комунального некомерційного підприємства Луганської обласної ради «Луганська обласна клінічна лікарня» та Департаменту охорони здоров’я Луганської обласної державної адміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації звернувся до Господарського суду Луганської області з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОМЕД ТЕХНОЛОДЖИС», в якій просить суд:

1. Визнати недійсним пункт 3.1 договору № 131 від 22.06.2021, укладеного між Комунальним некомерційним підприємством Луганської обласної ради «Луганська обласна клінічна лікарня» та Товариством з обмеженою відповідальністю «ПРОМЕД ТЕХНОЛОДЖИС», в частині включення до договірної ціни суми податку на додану вартість в розмірі 392523,36 грн.

2. Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОМЕД ТЕХНОЛОДЖИС» на користь Комунального некомерційного підприємства Луганської обласної ради «Луганська обласна клінічна лікарня» 392523,36 грн, сплачених за договором № 131 від 22.06.2021.

Ухвалою Господарського суду Луганської області від 04.07.2022 № 913/151/22 позовну заяву від 15.06.2022 № 15/2-73 вих-22 заступника керівника Луганської обласної прокуратури залишено без руху.

Суд ухвалив Луганській обласній прокуратурі протягом 10 днів з дня вручення ухвали суду усунути недоліки позовної заяви, а саме: обґрунтувати правові підстави звернення до суду з позовом в інтересах Комунального некомерційного підприємства Луганської обласної ради «Луганська обласна клінічна лікарня» та Департаменту охорони здоров’я Луганської обласної державної адміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації; надати належні докази відправлення копії позовної заяви та доданих до неї документів Комунальному некомерційному підприємству Луганської обласної ради «Луганська обласна клінічна лікарня» та Департаменту охорони здоров’я Луганської обласної державної адміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації та у зазначений строк подати заяву про усунення недоліків.

Разом з тим, роз’яснено Луганській обласній прокуратурі, що в разі не усунення недоліків у встановлений судом строк, заява вважається неподаною і повертається згідно ч. 4 ст. 174 ГПК України.

 

Електронний варіант ухвали розміщено в мережі інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua.

 

 

Суддя                        Євген ЛІСОВИЦЬКИЙ