flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ учасників справи № 913/7/22: АТ «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Донецька залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця», Управління соціального захисту населення Сватівської районної державної адміністрації

14 червня 2022, 13:07

Господарський суд Луганської області у складі судді Голенко І.П. повідомляє учасників справи № 913/7/22:

за позовом - Акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Донецька залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця» (вул. Привокзальна, 22, м. Лиман Донецької області, 84400)

до відповідача – Управління соціального захисту населення Сватівської районної державної адміністрації (майдан Злагоди, б. 25, м. Сватове Луганської області, 92600)

про стягнення 208 066 грн 00 коп.

про те, що ухвалою Господарського суду Луганської області від 14.06.2022 ухвалено:

«1. Розгляд справи по суті відкласти на 01.09.2022 року об 11 год. 30 хв.

2. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Луганської області за адресою: м. Харків, проспект Науки, 5, 2-й поверх, зал судових засідань № 205.

3. Встановити відповідачу строк для подання заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень - протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання відповіді на відзив з урахуванням ст. 167 ГПК України, копію заперечень надіслати учасникам справи, докази цього подати суду.

4. Запропонувати учасникам справи свої процесуальні права та обов`язки, передбачені Господарським процесуальним кодексом України, реалізовувати з використанням офіційної електронної пошти суду: inbox@lg.arbitr.gov.ua та підсистеми ЄСІТС «Електронний суд».

5. Звернути увагу учасників справи, що до їх заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву; відповідь на відзив; заперечення) додаються докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються їх пояснення, заперечення, аргументи та міркування, якщо такі докази не надані іншими учасниками справи, а також додаються документи, що підтверджують надіслання (надання) вказаних заяв і доданих до них доказів іншим учасникам справи, також до заяв по суті справи, які підписані представником учасника справи, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження його представника.

Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/».

Електронний варіант ухвали розміщено в мережі інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

 

Суддя                            Ірина ГОЛЕНКО