flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення у справі №913/288/21 за заявою Акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Львівська залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця»

24 травня 2022, 09:48

Господарський суд Луганської області, що знаходиться за адресою: м. Харків, проспект Науки, буд. 5, у складі судді Масловського С.В. повідомляє учасників справи № 913/288/21:

 

кредитора – Акціонерне товариство «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Львівська залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця» (місцезнаходження: вул. Гоголя, 1, м. Львів, 79007);

боржника – Публічне акціонерне товариство "Алчевський металургійний комбінат" (місцезнаходження: вул. Вілєсова, буд. 20 А, м. Сєвєродонецьк, Луганська область);

розпорядника майна – Нестеренко Олега Анатолійовича (а/с 36, м. Київ, 03049),

 

про те, що ухвалою Господарського суду Луганської області від 19.05.2022 ухвалено:

 

«Прийняти заяву Акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Львівська залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця» про визнання грошових вимог до боржника по справі №913/288/21 про банкрутство Публічного акціонерного товариства "Алчевський металургійний комбінат".

Розгляд заяви відбудеться після проведення попереднього засідання господарського суду.

Про день та час розгляду заяви про визнання грошових вимог, сторін буде повідомлено додатково.

Інформація про час і місце судового засідання додатково розміщена на сторінці суду офіційного вебпорталу "Судова влада в Україні" в мережі Інтернет (https://court.gov.ua/fair)».

 

 

Суддя                                  Сергій МАСЛОВСЬКИЙ