flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «Біт» (93107, Луганська обл., м. Лисичанськ, вул. Незалежності, буд. 103, ідентифікаційний номер 24844122)

23 травня 2022, 16:51

Повідомлення

про відкриття провадження у справі  №913/135/22

 

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Енергетична компанія «Світовіт», м. Київ,

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Біт», м. Лисичанськ Луганської області,

про стягнення 84 424 грн 21 коп.

 

Ухвалою Господарського суду Луганської області від 18.05.2022 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі.

Справу вирішено розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання, без виклику сторін.

Запропоновано відповідачу: - у п’ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали надати відзив на позовну заяву з доказами направлення іншій стороні; - у разі отримання відповіді на відзив, у п’ятиденний строк з дня її вручення, подати суду обґрунтовані заперечення з доказами направлення іншій стороні; - подати контррозрахунок заборгованості в разі незгоди з її розміром, визначеним позивачем, з доказами направлення іншим учасникам справи.

Повідомлено учасників справи, що судом враховується введення в Україні правового режиму воєнного стану, що може суттєво вплинути на своєчасність подання ними заяв по суті справи, додаткових пояснень, клопотань та інших процесуальних документів.

 

Головуючий суддя – Іванов А.В.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.