flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома - Приватного підприємства "Виробничо – комерційна фірма "Еквілунс"; - банкрута – ТОВ “Родаківський трубний завод”; - учасника - Товариства з обмеженою відповідальністю “Професіонал”. справа №21/106б

26 лютого 2021, 14:27

До відома

 

-  Приватного підприємства "Виробничо – комерційна фірма "Еквілунс" (за двома адресами: вул. Леніна, 102, м. Луганськ, 91000, та вул. Леніна, 38, м. Луганськ, 91000);

-  банкрута – ТОВ “Родаківський трубний завод” (вул. Ворошилова, 1 “Б”, смт. Родакове Слов’яносербського району Луганської області);

- учасника - Товариства з обмеженою відповідальністю “Професіонал” (вул. Луначарського, 122а, офіс 505, м. Луганськ, 91000.

 

 

справа №21/106б

 

         Господарський суд Луганської області повідомляє, що ухвалою суду від 22.02.2021 призначено судове засідання для розгляду справи 21/106б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Родаківський трубний завод”, ідентифікаційний код 34201875, вул. Ворошилова, 1 “Б”, смт. Родакове Слов’яносербського району Луганської області.

Суд ухвалив:

  1. Здійснити заміну кредитора у справі з Головного управління ДФС у Луганській області (ЄДРПОУ 39591445) на Головне управління ДПС у Луганській області (код ЄДРПОУ 43143746, адреса: 93401, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Енергетиків, буд. 72).

 

  1. Зобов'язати ліквідатора внести відповідні зміни до реєстру вимог кредиторів у справі №21/106б про банкрутство боржника Товариства з обмеженою відповідальністю “Родаківський трубний завод”.

 

  1. Судове засідання відкласти на 14 годин 40 хвилин 20 вересня 2021 року.

 

  1. Зобов'язати Полякову Юлію Михайлівну та Публічне акціонерне товариство "ФІДОБАНК" надати суду оригінал чи належні копії заяви з грошовими вимогами до банкрута та документів в обґрунтування грошових вимог за останньою; пояснення (заперечення) на відзив ліквідатора та докази його направлення останньому; надіслати належну копію заяви з грошовими вимогами до банкрута ліквідатору Лободі В.О. разом з документальним обґрунтуванням цих вимог; докази виконання цієї вимоги суду надіслати до суду.

 

  1. Зобов'язати ліквідатора Лободу В.О. надати суду та кредиторам відзив на заяву кредитора у відповідності до вимог Кодексу України з процедур банкрутства та докази його надіслання останньому; довідку про період роботи кредитора – Полякової Юлії Михайлівни (з ___ по ____), довідку про заборгованість по заробітній платі за цей період.

 

  1. Зобов’язати комітет кредиторів визначитись з питанням встановлення розміру, періоду та джерел оплати послуг арбітражному керуючому Лободі В.О. за здійснення ним повноважень ліквідатора по справі та за результатами його розгляду, а також згаданого плану заходів і поточного звіту ліквідатора, своє рішення з цих питань у вигляді протоколу подати до суду у строк до 17.09.2021 р.

 

  1. Зобов’язати ліквідатора Лободу В.О. здійснити проведення ліквідаційної процедури відповідно до вимог Кодексу України з процедур банкрутства, надати суду звіт та ліквідаційний баланс.

 Судове засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Луганської області за адресою: м. Харків, проспект Науки, 5, каб. 108 /суддя Яресько Б.В./

З повним текстом ухвали можна ознайомитись на сайті http://www.reyestr.court.gov.ua/

Суддя                                    Б.В. Яресько