flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРЕС-РЕЛІЗ у справі № 913/583/17 (оновлено)

04 жовтня 2017, 16:43

У Господарському суді Луганської області сьогодні закінчилось слухання справи № 913/583/17 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Миколаївський бізнес-центр «Олександрівський», м. Миколаїв, до Публічного акціонерного товариства «Українська інноваційна компанія», м. Сєвєродонецьк Луганської області, про зобов’язання відповідача здійснити припинення банківської діяльності в порядку, встановленому статтями 77, 78 Закону України «Про банки і банківську діяльність».

Перед початком судового засідання представник відповідача подав заяву про відвід судді Зюбанової Н.М. від розгляду цієї справи, яку судом було розглянуто та залишено без задоволення.

За результатами розгляду цієї справи у судовому засіданні проголошено вступну та резолютивну частини рішення від 04 жовтня 2017 року про відмову у задоволенні позову Товариства з обмеженою відповідальністю «Миколаївський бізнес-центр «Олександрівський».

Повний текст рішення відповідно до статті 85 Господарського процесуального кодексу України буде складено у п’ятиденний строк з дня проголошення вступної та резолютивної частини рішення.

Прийняте рішення може бути оскаржене сторонами в суді апеляційної інстанції протягом десяти днів з дня підписання його повного тексту.

Також з текстом рішення у справі № 913/583/17 можна буде ознайомитися на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua) після завершення процесу реплікації за номером справи.

Для відома: http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/pres-centr/pres_releases/376755/

Інформує відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ