flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРАВНИКИ ОБГОВОРИЛИ ОСНОВНІ КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ НОВИХ ПРОЦЕСУАЛЬНИХ КОДЕКСІВ

21 серпня 2017, 09:10

 18 серпня 2017 року на базі Харківського апеляційного господарського суду відбувся семінар на тему: «Незалежність та ефективність судової влади у світлі змін до процесуального законодавства України». Захід організовано Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

 

Учасники семінару, серед яких судді, науковці, юристи з різних областей України,  зосередили увагу на основних тенденціях змін до процедури розгляду цивільних, господарських  та адміністративних справ.

 

Так, під час сесії «Новели господарського процесу» з доповідями виступили суддя, секретар Пленуму Вищого господарського суду Рогач Л.І., судді господарських судів Харківської та Луганської областей  Суярко Т.Д., Бринцев О.В. та Фонова О.С.

 

Суддя/суддя-спікер Господарського суду Луганської області, к.ю.н. Фонова Олена Сергіївна представила присутнім доповідь на тему: «Інститут свідків у господарському процесі».

 

ПРОГРАМА періодичного навчання суддів місцевих та апеляційних судів з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему: «Незалежність та ефективність судової влади у світлі змін до процесуального законодавства України» (18 серпня 2017 року, Харківське РВ Національної школи cуддів України) - http://nsj.gov.ua/ua/training/programi-harkiv/18-serpnya-2017-r-m-harkiv-programa-periodichnogo-navchannya-suddiv-mistsevih-ta-apelyatsiynih-sudiv-z-metou-pidvishennya-rivnya-kvalifikatsii-na-seminari-na-temu-nezalejnist-ta-efektivnist-sudovoi-vladi-u-svitli-zmin-do-protsesualnogo-zakonodavstva-ukrai/

 

Детальніше про подію на сайті Національної школи суддів України за посиланням http://nsj.gov.ua/ua/news/osnovni-noveli-proektiv-zmin-do-protsesualnih-kodeksiv/.

 

Інформує відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ