flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Драгнєвіч О.В. пройшла тренінг для суддів-викладачів Національної школи суддів України

19 червня 2017, 15:28

15–16 червня 2017 року в місті Харкові відбувся тренінг для суддів-викладачів «Методика підготовки та викладання тренінгів у Національній школі суддів України», який організовано Національною школою суддів України за підтримки українсько-канадського проекту «Освіта суддів – для економічного розвитку».

Участь у методологічному тренінгу взяла суддя Господарського суду Луганської області Драгнєвіч Олена Володимирівна.

Тренінг для суддів проводили заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Галина Валентинівна Юровська, викладач-координатор цього ж відділу Тамара Олексіївна Закревська, суддя Черкаського окружного адміністративного суду Лариса Віталіївна Трофімова, практикуючий психолог, викладач Національної школи суддів України Анастасія Миколаївна Горецька та суддя Апеляційного суду Харківської області Лариса Анатоліївна Швецова.

Під час занять учасники тренінгу оволоділи механізмами визначення навчальних цілей, опанували інтерактивні методи (форми) навчання дорослої аудиторії, а також різноманітні техніки роботи з аудиторією та ознайомилися на практичних прикладах з найбільш поширеними помилками, які можуть виникати в роботі викладача, та шляхами їх запобігання.

«Подібний захід проводиться в місті Харкові вдруге. Проведення тренінгів не втрачають своєї актуальності та є вагомим внеском у процес вдосконалення викладацької майстерності суддів-викладачів», – відзначила у вступному слові директор Харківського регіонального відділення Валентина Костянтинівна Коржик.

У свою чергу, начальник відділу підготовки викладачів (тренерів) – радник НШСУ, суддя Верховного Суду України у відставці Ольга Анатоліївна Шаповалова, яка є директором розробленого курсу, підкреслила важливість проведення таких тренінгів «з огляду на необхідність підготовки висококваліфікованих викладачів (тренерів), які в подальшому будуть залучатись до проведення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді та підготовки суддів».

За матеріалами сайту Національної школи суддів України

Відділ по роботі з громадськістю та зв’язками зі ЗМІ