flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Делегація Господарського суду Луганської області взяла участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції "Основні новели проекту Господарського процесуального кодексу України та перспективи їх застосування в судовій практиці"

22 травня 2017, 12:49

19 травня 2017 року на базі Одеського апеляційного господарського суду відбулася Всеукраїнської науково-практичної конференції на тему: «Основні новели проекту Господарського процесуального кодексу України та перспективи їх застосування в судовій практиці».

http://oda.arbitr.gov.ua/sud5037/pres-centr/news/349172/

Захід організовано Громадською організацією "Асоціація суддів господарських судів України", співорганізаторами виступили Одеський апеляційний господарський суд, Рада адвокатів Одеської області та Громадська організація «Всеукраїнський центр економічного права» за підтримки Європейської Бізнес Асоціації.

Учасники Конференції – провідні фахівці наукових шкіл господарського права та процесу Одеси, Києва, Харкова, Маріуполя, судді Вищого господарського суду України, судді місцевих та апеляційних інстанцій господарської юрисдикції, представники юридичної та бізнес-спільнот, проаналізували основні новації господарського судочинства, задекларовані в новому господарському процесуальному кодексі, закцентувавши увагу на "сильних сторонах" нового кодексу, та окреслити коло можливих труднощів при його практичному застосуванні.

З доповіддю на тему: «Спрощене провадження: за та проти» в рамках третьої панельної дискусії "Аспекти практичного застосування нового ГПК" виступила суддя Господарського суду Луганської області, к.ю.н. Фонова Олена Сергіївна.

https://www.youtube.com/watch?v=YU3YjXSCwko

http://7kanal.com.ua/2017/05/hozyaystvennyiy-protsessualnyiy-kodeks-zhdut-kardinalnyie-izmeneniya-video/

http://sud.ua/ru/news/sud-info/104102-obsuzhdenie-novell-proekta-khozyaystvennogo-protsessualnogo-kodeksa-tekstovaya-translyatsiya

Інформує відділ по роботі з громадськістю та зв'язками зі ЗМІ