flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь судді-спікера ГСЛО у ІХ Форумі із реструктуризації та банкрутства

21 березня 2024, 09:33

20 березня цього року у Києві в готелі «Прем’єр Палац» відбувся  ІХ Форум із реструктуризації та банкрутства, організований видавництвом «Юридична Практика» за підтримки Міністерства юстиції України.

Захід проводився у двох форматах -  Оffline / Online та складався з трьох сесій: «Реструктуризація та банкрутство під час війни», «Розвиток практики» та «Професія арбітражного керуючого».

Форум відбувся за участю народних депутатів України, представників суддівської спільноти, в тому числі суддів Верховного Суду, представників Міністерства юстиції України, Фонду державного майна України, Національної асоціації арбітражних керуючих України, Незалежної асоціації банків України, міжнародних експертів, представників бізнесу та партнерів провідних юридичних компаній.

Від Господарського суду Луганської області у Форумі в форматі оnline в якості доповідача взяла участь суддя-спікер Олена ФОНОВА, яка у другій сесії «Розвиток практики» виступила з темою – «Практичні аспекти концентрації розгляду в межах справи про банкрутство всіх спорів, стороною в яких є боржник».

 

 

Докладніше - https://pravo.ua/v-ramkakh-ikh-forumu-iz-restrukturyzatsii-ta-bankrutstva-eksperty-obhovoryly-tendentsii-rozvytku-praktyky/           

Програма форуму - https://pravo.ua/event/bankruptcy2024/