flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь судді/судді-спікера ГСЛО Олени ФОНОВОЇ у І Національному форумі "Неплатоспроможність та банкрутство в Україні. Виклики воєнного часу"

05 червня 2023, 12:41

У столиці 2 червня цього року за ініціативи Національної асоціації арбітражних керуючих України та за підтримки Проєкту ЄС «Право-Justice» відбувся перший Національний форум на тему «Неплатоспроможність та банкрутство в Україні. Виклики воєнного часу».

Учасниками заходу стали народні депутати, міжнародні експерти, представники Міністерства юстиції України, суддівського корпусу, арбітражні керуючі, адвокати, приватні виконавці, представники банківської сфери, Фонду державного майна України та державних підприємств.

Форум відбувся у форматі чотирьох сесій.

Від Господарського суду Луганської області у третій сесії форуму під назвою «Виклики війни: функціонування банківського сектору, мораторії, санкції та націоналізація, вплив на банкрутство» взяла участь у якості спікера суддя Олена ФОНОВА, яка у своєї доповіді акцентувала увагу присутніх на форумі на актуальних питаннях та прикладних проблемах, які виникають у судовій практиці при розгляді справ про банкрутство в умовах війни.

 

 

Додатково:

Програма форуму - https://docs.google.com/document/d/1yvOzqNSMPcb8JWhzCnPm-X2_5dflxfvb/edit

Детальніше про форум - https://www.pravojustice.eu/ua/post/proyekt-yes-pravo-justice-pidtrimav-nacionalnu-asociaciyu-arbitrazhnih-keruyuchih-ukrayini-ua?fbclid=IwAR30VF1H8N9Cyo6QNODY16TZw28Tqiy5acH5mgfNSiobyBoJXJQVkbgrD7g

Виступ судді/судді-спікера ГСЛО Олени ФОНОВОЇ - https://youtu.be/XdwsRAfjuEE

Відеозапис форуму - https://www.youtube.com/watch?v=9JF1hcF1CEs

Презентації спікерів форуму за посиланням - https://www.facebook.com/unita.ua/posts/pfbid022ZUwvNy88UfVcmmnVsFiGN8qGhH1iaFqVzyMT7JjMULrvnoHJYTnAnw3YFkbDAgel

 

Інформує відділ інформаційно-комунікаційної діяльності та аналітичної роботи