flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома відповідача-1 – Фермерського господарства «Бутир» (с. Золотарівка, Сєвєродонецький р-н, Луганська обл., код ЄДРПОУ 33430516), відповідача-2 – Бутенка Микити Сергійовича (с. Золотарівка, Сєвєродонецький р-н, Луганська обл.), справа № 913/237/24

23 квітня 2024, 12:10

Господарський суд Луганської області, що знаходиться за адресою: м. Харків, проспект Науки, буд. 5, у складі судді Масловського С.В. повідомляє учасників справи № 913/237/24 за позовом Акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк» до відповідача-1 – Фермерського господарства «Бутир», відповідача-2 – Бутенка Микити Сергійовича про стягнення 444557 грн 97 коп., а саме:

 

відповідача-1 – Фермерського господарства «Бутир» (місцезнаходження: вул. Космічна, буд. 10, кв. 2, село Золотарівка, Сєвєродонецький р-н, Луганська область, 93312, код ЄДРПОУ 33430516),

відповідача-2 – Бутенка Микити Сергійовича (вул. Космічна, буд. 10, кв. 2, село Золотарівка, Сєвєродонецький р-н, Луганська область, 93312)

 

про те, що ухвалою Господарського суду Луганської області від 18.04.2024 ухвалено:

«1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №913/237/24.

  1. Справу №913/237/24 розглядати в порядку спрощеного позовного провадження без виклику представників сторін (без проведення судового засідання).
  2. Відповідачам протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надати заяви з запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження та відзив на позовну заяву відповідно до ст. 251 Господарського процесуального кодексу України з доказами, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення, документи, що підтверджують направлення відзиву і доданих до нього доказів позивачу, у разі незгоди з ціною позову - надати контррозрахунок.
  3. Встановити позивачу строк - п`ять днів з дня отримання відзиву для подання до суду відповіді на відзив із урахуванням вимог ст.ст. 166, 251 Господарського процесуального кодексу України.
  4. Встановити відповідачам строк - п`ять днів з дня отримання відповіді на відзив для подання до суду заперечення із урахуванням вимог ст.ст. 167, 251 Господарського процесуального кодексу України.
  5. Попередити відповідачів, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч. 2 ст. 178 Господарського процесуального кодексу України).
  6. Роз’яснити Фермерському господарству «Бутир» обов'язок зареєструвати свій електронний кабінет та повідомити відповідача про можливість ознайомлення з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.
  7. Повідомити сторін, що у зв`язку із введенням на території України воєнного стану, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров`ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до наказу голови суду запроваджено роботу суду у віддаленому режимі.

Рекомендовано учасникам справ утриматись від відвідування суду, свої процесуальні права реалізовувати з використанням підсистеми «Електронний суд».

Звернути увагу учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути подані в електронному вигляді через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд» або у паперовій формі.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою: http://lg.arbitr.gov.ua/sud5014/gromadyanam/csz/

 

 Електронний варіант судового наказу розміщено в мережі інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/118453582

 

Суддя                                                                                          Сергій МАСЛОВСЬКИЙ